Stil dig nøgen foran spejlet (fem gode råd for et bedre liv fra Chris Macdonald)


Denne fantastiske mand, Chris Macdonald, tryllebandt 1.000 mennesker i Roskilde den 17. maj 2011. Chris fascinerer mig. Han har charme, selvtillid, almindeligt hår og en fantastisk udstråling. Allerbedst er det, at han omsætter diverse videnskabelige undersøgelsesresultater i et pædagogisk og mundret dansk med en charmerende amerikansk accent.

Chris og far. Du bør opleve Chris.

Her er fra mine noter FEM GODE RÅD FOR ET BEDRE LIV:

1. TPL.

2. Øv dig i at sige PYT.

3. Begræns RUMINERING.

4. Vær bevidst taknemmelig.

5.Hold en positiv attitude.

Chris i Roskilde - han glædede og tryllebandt tusinde mennesker

Angående 1:Tro på livet – og indtil du gør det – tro på lortet.

Angående 2: Når du sidder fast i trafikken, så sig PYT. Erkend, at du ikke er stærk nok til at flytte 3.000 biler foran dig. Enjoy. Eller i det mindste: Pyt. Og det samme kan du vælge i mange andre situationer. Er det værd at ærgre sig. Prøv med et “pyt”, siger Chris. Jeg har prøvet. Det virker rigtig godt.

Angående 3: En ko, der tygger drøv, tygger på eget bræk. Det kaldes ruminering. Kender du typen, der tygger drøv på egne udsagn. Gnasker på det samme hø og hakkelse. Lad være. Det smager dårligt. Det virker kun for køer.

Angående 4: Vær glad, når du vågner og kan bruge dine lemmer. Det kan være dagen er hård, men alternativt – ikke at vågne og ikke at kunne bruge din krop – er vel værre? I søndags sagde præsten Marie Harms citeret efter hukommelsen: “Vi mennesker har det med at forvente, at vi skal være lykkelige hele tiden. Det kan vi ikke være. Livet er hårdt. Vi skal nyde de lykkelige stunder og vide, at livet hver dag har sine udfordringer og stiller sine krav. Ingen har lovet os, at det skal være let. Og det er ikke let. Nyd lykkestunderne og anerkend, at resten er hårdt arbejde”.

Angående 5: Livet er uendelig kort. Nyd det, mens du kan. Hvis du er i tvivl, så tag alt tøjet af. Stil dig – gerne fem minutter hver dag – nøgen foran spejlet og erkend, at det er, hvad du har. Andet og mere har du reelt ikke. Da Chris’ far lå på dødslejet sagde han, citeret efter hukommelsen fra aftenen: ”Chris, jeg ville gerne have en dag mere. Det få jeg ikke. Det får du. Nyd den. Nyd livet. Jeg er afklaret med døden – em jeg ville hellere livet. Du har livet. Brok dig mindre. Sig ikke SKAL. Sig du kan. Du har muligheder”.

PS: PU (personlig udvikling) er SH (skide hårdt) og kræver energi. Lev sundt og fornuftigt uden at lade det sunde æde din livsglæde. Enjoy. Muahhhhh.

Tak Chris.
Nyd ham, læs ham, oplev ham.

Læs også: Døden sidder altid på venstre skulder.
https://allanohms.wordpress.com/2011/05/22/d%C3%B8den-sidder-altid-pa-venstre-skulder%E2%80%9D-%E2%80%9Djeg-vil-g%C3%B8re-hvad-der-skal-til-for-at-gennemf%C3%B8re-punktum%E2%80%9D/

Læs desuden: Ti gode råd fra Chris

Med venlig hilsen
Advokat(H) Allan Ohms, Forum Advokater – mødested for løsninger
+45 4638 0321 – ao@forumadvokater.dk www.forumadvokater.dk

Læs desuden ”Om bloggen”, hvoraf fremgår, at mine blogindlæg naturligvis står for min egen regning.

Advertisement

Om allanohms

Læs "Om bloggen" på forsiden
Dette indlæg blev udgivet i I form & slib saven og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Stil dig nøgen foran spejlet (fem gode råd for et bedre liv fra Chris Macdonald)

  1. Helene Nielsen siger:

    Godt opsummeret:-)) Jeg er netop vågnet op…….efter en nat uden drøv! Og det er jeg sgu egentlig rigtig glad for – altså for at være vågmet……så pyt med at jeg har lidt ondt i stængerne fordi cykelturen i går var lidt sej:-) Nu vil jeg cykle på job og SE muligheder! CU

  2. Pingback: “Døden sidder altid på venstre skulder”. ”Jeg vil gøre, hvad der skal til, for at gennemføre. Punktum”. | Allan Ohms

  3. Pingback: 10 tips fra Chris Macdonald | Allan Ohms

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s