I dag er det Sussi og Leo-dag på Roskilde


Søndag på Roskilde er det Sussi og Leo-dag. Hvad betyder det?

For snart mange år siden huserede Jakob, Halvor og jeg i Skagen nogle dage hvert år i november. Det var dengang Skansen fandtes i Skagen. Den blev verdensbrømt i Danmark fordi Skansen engagerede Sussi og Leo på n millionkontrakt.

Køkulturen herskede: "we share a beer"

Vi havde en fast tradition med at høre Sussi og Leo en hverdagsaften. Det var en oplevelse. Hver gang. Der var fylt med lokal. Fiskere, håndværkere og efterlønspensionister og så nogle faste tilrejsende stamgæster. Vi nød det. Gjorde det, som vi også gør på Roskilde: “we share the feeling”. Hvor det i Roskilde er “the orange feeling” var det på Skansen “e share the beer”. Nå vi stod i hjørnet, sendte vi 100 kroner fra hånd til hånd gennem det tæt pakkede lokal og vups kom der ad samme vej tre kolde øl tilbage. Ikke noget med at snyde. Byttepengene fulgte med.

Jakob, Allan og Halvor på Roskilde

Vi købte naturligvis en Sussi og Leo-t-shirt. En aften fik vi så de to notabiliteter til at skrive autografer og dt gjorde de med stor glæde. Huske, at Sussi især var vild med mig ;-)

Kø foran Skansen

Og siden er Skansen solgt og blevet til ejerlejligheder, mens Sussi og Leo forduftede til Frederikshavn, hvor det aldrig nogenssinde blev det samme.

Sussi og Leo i en glad stund på Skansen

Og for nu at mindes de gode dage på Skansen har Jakob, Halvor og jeg aftalt, at vi altid bærer Sussi og Leo-trøjen på Roskilde, men kun søndag. Årets hjemmeopgave er derfor at huske, hvor vi lagde t-hshirten sidste gang vi kom hjem fra Roskilde.

Så er det Sussi og Leo-dag

Og jeg HAR fundet min. Jeg har taget den på og jeg er parat til Roskilde, dag 4.

Advertisement

Om allanohms

Læs "Om bloggen" på forsiden
Dette indlæg blev udgivet i Kunst, kultur & oplevelser og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til I dag er det Sussi og Leo-dag på Roskilde

  1. Inge siger:

    Det var tider da Sussi og Leo huserede på Skansen.. skønne og sjove tider. :-) Allan, det var helt sikkert din unge drengekrop Sussi ikke kunne stå for.. :-D
    Håber I alle tre har en god dag i jeres skønne t-shirts..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s