Drejø – dejlig trods vind og vejr


SIDDER PAA DREJØ med et Huawei e 220 modem, som jeg ikke kan faa til at fungere med min Mac. Maaske er det det nye OSX Lion, der giver problemer? Ved det ikke.Laaner en pc med engelsk tastatur.

DREJØ ER SMUK, ogsaa i regn og blaest. Vores to-aarers inrigger ligger i havnen. Har lige toemt den for vand med oesekar. Skoene blev vaade, men (vand)pyt med det. Desvaerre var mit regntoej havnet i bunden af baaden. Saa nu maa de to rokammerater hente raavarer hos koebmanden, der lukker kl 18. Er spaendt som en flitsbue paa, hvad de koeber.

VINDEN BLAESER og det vil vare til klokken tre i nat. Det venter vi saa paa. Imens sidder jeg og kigger ud over oehavet og landet. Alt staar i et, mens farverne flimrer varmt og viser, at naturen altid er smuk. De smukke strandenge med det flade hav, det flotte blomsterflor og de mere end 60 fuglearter. F.eks. yngler her 6 par roerhoege.

I 1906 BOEDE her 359 mennesker. I dag er det ca. 70. Der er stilfaerdigt gang i kro opg koebmand, hvor Anne Birgitte holder til og hendes eksmand, der boer i Israel, staar for koekkenet, mens AB hygger om gaesterne.

OELEJRENS TRASKTOR holder ensomt ved faergelejet. Den er loebet toer for stroem, saa vandtanken staar her og ikke i oelejren. Vi er den eneste baad i havnen – borrtset fra oeboernes. Ingen gaester. Regnen trommer paa taget og Boelgeskvulp har indtaget oens informationshus, hvor vi har oprettet midlertidig kommandocentral, som om lidt omrokeres til feltkoekken og restaurant med hjemmelavet mad af nordisk oprindelse. Foran mig paa bordet staar en smuk buket plukket her med persille, krydderurter og et udpluk af oehavets blomster.

DANMARK ER DEJLIG. DREJOE ER SMUK. Tak for den oplevelse.

Foelg Roforeningen Boelgeskvulp her

Advertisement

Om allanohms

Læs "Om bloggen" på forsiden
Dette indlæg blev udgivet i Kunst, kultur & oplevelser og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Drejø – dejlig trods vind og vejr

 1. Helene Nielsen siger:

  Uhhhh dejlig stemningsfuld repotage fra baglandet:-) Skønt at I nyder drengerøvsturen uanset vejr & vind!

  • allanohms siger:

   Tak. Vi nød det virkelig. Ikke mindst da vi ankom tilRudkøbing og efter fire dage uden vand og sæbe kom i bad og stod op til RENT tøj – først og fremmest bolchetrøjerne, som passede perfekt og NÆSTEN har siddet på os siden. De vakte betydelig opsigt i hele verden. Takker. På vegne af R/F Bølgeskvulp Allan

 2. Inge siger:

  Der må være noget galt med det modem.. Mac virker jo altid.. :-)

  • allanohms siger:

   ;-) Har fra skriftkloge fået fortalt, at denne opgradering har vakt mange problmer. Er det rigtigt, vil det ikke være i Steven Jobs ånd. Kh Allan

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s