Skriv kort – eller hold kæft


SKRIV KORT får jeg at vide. Hvorfor skal du skrive så langt. Ingen kan holde ud at læse det. Du skal ikke gentage ting. Fortæl det kort og klart.

I AL KORTHED: det er fordi jeg har så meget på hjerte. Og fordi jeg bruger min blog som en kommunikationsmetode, der er anderledes end hvis jeg skulle udgive en juridisk doktorafhandling. Jeg sidder ikke og bruge dage på at vende og dreje hvert et ord. Blogkommunikation er en flygtig vare, hvor der – som i en samtale – skal være plads til øh, tja og igen, igen.

CHURCHILL SAGDE ENGANG: Undskyld jeg skriver så meget, men jeg har ikke tid tl at skrive kort. Sådan noget i den retning. Meningen er klar og jeg er enig. Bloguniverset tillader – tror jeg – at der skrives ad karsken bælg. Og læserne kan jo frit hoppe fra eller kommentere, hvis det bliver for langt. Og så er det ikke altid muligt at udtrykke et synspunkt helt kort. Uden at blive misforstået. Kort kan være godt. Men ikke altid.

NÅR DET ER SAGT, vil jeg naturligvis alligevel lytte og forsøge at korte af. Så jeg må hellere slutte nu.

HVAD MENER DU OM DET?

Advertisement

Om allanohms

Læs "Om bloggen" på forsiden
Dette indlæg blev udgivet i Kirke, tro & tanker. Bogmærk permalinket.

5 svar til Skriv kort – eller hold kæft

 1. Inge siger:

  Det er DIN blog Allan, du bestemmer helt suverænt.. her.. :-), du kan og bør skrive præcis som det passer dig, kort eller langt, vidt og bredt.. op og ned af stolper, ensporet, tosporet, femsporet eller ingenting. Du kan forklare og fortælle, fra nu og til juleaften.. OK så ville du nok hægte mig af også.. ;-)

  Det er dit valg og kun dit her på din blog. :-)

 2. Jakob Zeuner siger:

  Tror Churchhill saged noget i retning af:
  “Hvis jeg skal holde en lang tale, så giv mig et kvarters forberedelse, men skal jeg udtrykke mig på et postkort, så skal jeg bruge en halv dag.”

  Præcise formuleringer tager tid – men det var han også en mester i , som da han havde vundet krigen men tabt det efterfølgende valg, og skulle forklare det ved et besøg i et ikke-demokratisk land:
  “In my country the people can do what the like – often to realize that they the don’t like what they ‘ve done.”

  :-)

 3. Trine-Maria siger:

  Jeg tror det er vigtigt at forsøge kun at skrive om et enkelt emne. Det gør det lettere for folk at kommentere. Hvis blogindlæg handler om 3 ting ved jeg ikke om det jeg gerne vil kommentere er relevant – og så er det måske bedre at skrive flere indlæg.

  Når det er sagt er det vigtigste at man kan fornemme personen bag – og jeg synes bestemt du brænder igennem – og så lader jeg jo bare være med at læse det hele så grundigt, hvis det er blevet lidt langt :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s